Svet

Dečak preminuo u kolima na suncu | Info

[ad_1]

Trogodišnji mališan preminuo je u Turskoj nakon što ga je otac ostavio u autu na suncu na temperaturi od 37 stepeni!

 Dečak preminuo u kolima na suncu Izvor: Shutterstock

Badr Aldin Mahahafdži (3) je preminuo nakon što ga je njegov otac ostavio u vrelom automobilu da bi otišao na piće sa bratom. Tragičan događaj se dogodio u gradu Adanu na jugu Turske.

Sifedin Malahaji (34) je žurio na porodičnu svadbu sa svojom suprugom Hibom Alheraki (28). Kada se vratio sa pića do kola, zatekao je jeziv prizor na zadnjem sedištu. 

Mali Bard je želeo da ide sa ocem, ali je zaspao u toku puta pa ga je otac ostavio u hladovini sa malo otvorenim prozorom. Policija se brzo uključila, a Sifedin je opisao šta se dogodilo.

Kada sam krenuo i izašao iz kuće, sin je zaplakao i potrčao je za mnom Hteo je da pođe sa mnom.Parkirao sam u hladu i otišao da posetim brata na njegovom radnom mestu. Samo nisam hteo da ga budim i ostavio sam prozore malo otvorena„, izjavio je u policiji otac Sifedin.

Nakon pola sata, vratio se do kola i zatekao je jeziv prozor. Mislio je da je preduzeo sve mere opreza, ali se ispostavilo drugačije. Hladovina se povukla i automobil se našao na suncu. Spoljna temperatura je iznosila 37 stepeni. Misleći da je preduzeo sve neophodne mere predostrožnosti, vratio se pola sata kasnije i zatekao da mu sin ne reaguje.

Pozvao sam lekare i hitno je prevezen u bolnicu, ali je već bio mrtav„, naveo je otac stradalog dečaka.

Nakon autopsije, telo je vraćeno porodici. Otac se od bola i tuge srušio i pao u nesvest kada je ugledao svog stradalog sina.

(MONDO)

Inicijalizacija u toku…

[ad_2]

Source link

Slični članci

Slučaj Nemačka: Bogati su (mnogo) bogatiji nego što se mislilo, od ujedinjenja se sve ubrzalo…

NinaG

Novo rusko oružje, podmornice Belgorod i Artkur | Info

NinaG

Par imao odnose u bazenu, svi prisutni gledali | Info

NinaG