Svet

Dečaka na luksuznom kruzeru zlostavljao muškarac | Info

[ad_1]

Nepoznati muškarac je zagrlio dečaka i intimno ga dodirivao, pitajući ga koliko ima godina

 Dečaka na luksuznom kruzeru zlostavljao muškarac
Izvor: Shutterstock/YouTube/screenshot/Harr Travel

Tinejdžer iz Britanije je navodno se*sualno zlostavljan dok se igrao u bazenu tokom luksuznog krstarenja Mediteranom vrednog 23.000 evra, a policijska istraga je u toku. Dečak od 15 godina bio je na porodičnom odmoru kada mu je prišao muškarac od 60 godina dok se igrao u bazenu sa rođakom. Tinejdžer i njegova porodica bili su na brodu „Seven Seas Explorer“, a incident se dogodio nakon što se brod usidrio kod obale Dikilija na jugu Turske, prenosi Dejli mejl.

Dečak je kasnije ispričao porodici da su on i njegov mladi rođak bili u bazenu kada je nepoznati muškarac zagrlio dečaka i intimno ga dodirnuo pitajući koliko ima godina. Dečak je tada iskočio iz bazena, otrčao do majke i ispričao joj šta se dogodilo, a u međuvremenu je pozvano obezbeđenje. Osumnjičeni putnik je kasnije odveden u svoju kabinu. Kada je brod stigao u Istanbul, muškarac je odveden u lokalnu policijsku stanicu zajedno sa tinejdžerom i njegovom majkom i oni su podneli zvaničnu prijavu.

„Šokirana sam, a moj sin je i dalje veoma potresen onim što se dogodilo“, rekla je dečakova majka. „Nije se hranio kako treba tri dana i sada se jako plaši i oprezno gleda na odrasle. Ovaj čovek je prišao mom sinu dok je bio u bazenu i pitao ga kako se zove, a onda je stavio ruke pod vodu i dirao mog sina po celom telu. Dirao ga je se*sualno. Moj sin ima samo 15 godina i bio je prestravljen onim što se dešavalo„, rekla je šokirana majka.

Incident se dogodio pred kraj desetodnevnog porodičnog krstarenja, koje je počelo u grčkoj prestonici Atini, a završilo se u Istanbulu. Dečaka je pregledao i lokalni lekar. „Bila sam toliko šokirana onim što se dogodilo da sam kontaktirala britanski konzulat u Turskoj i oni su mi savetovali da prijavim slučaj policiji. Policiju je obavestilo i brodsko osiguranje i on je odveden u stanicu kada smo pristali u Istanbul. Sledeći dan je bio državni praznik i sada čekam da mi se moj turski advokat javi sa najnovijim dešavanjima. Kruzer ima sve na nadzornim kamerama i jasno se vidi kako ovaj čovek prilazi mom sinu. Tražila sam da mi to proslede što pre. Bili smo u policijskoj stanici u Istanbulu osam sati i morali smo da promenimo sve planove da se vratimo kući. Ne biste očekivali da će se ovako nešto desiti na luksuznom krstarenju Mediteranom„, rekla je dečakova majka.

(MONDO)

Inicijalizacija u toku…[ad_2]

Source link

Slični članci

Putin bi mogao da završi kao Slobodan Milošević | Info

NinaG

Kad pozovu iz „Evropola“ – prekini poziv

NinaG

Novi neredi u Kazahstanu, demonstranti zapalili predsedničku rezidenciju

NinaG