Crna hronika

Detalji silovanja i hapšenja u Sopotu | Info

[ad_1]

Nakon hapšenja silovatelja M.D. i njegovog skrivanja 6 meseci, pojavili su se detalji slučaja.

 Detalji silovanja i hapšenja u Sopotu
Izvor: Kurir/screenshot

M. D. se, osim obljube nad detetom, na teret stavlja i krivično delo ugrožavanja sigurnosti, kao i nanošenja teških telesnih povreda.

Pretukao svedoka

On se sumnjiči da je u martu ove godine silovao devojčicu (13) u jednoj beogradskoj prigradskoj opštini. Navodno, muškarcu koji je znao šta se dogodilo je pretio, a na kraju ga je i brutalno pretukao, kako ga ne bi prijavio policiji„,  objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem.

„Čak je jednog dana i majka devojčice dolazila na njegova vrata i tražila ga, vikala i pretila da će sve ispričati policiji, što je i uradila. Zbog toga je M. D. počeo da preti i majci“, kaže on.

M. D. potom je, kako saznajemo, pobegao pošto je saznao da ga je majka devojčice prijavila policiji.

„Lisice na ruke stavljene su mu u jednoj kafani u Sopotu. Interesantno je da je on u ovo mesto u okolini prestonice došao pre mesec dana i da se sve vreme sasvim normalno ponašao i živeo, kao da nije imao čak tri potrage na svoje ime„,  priča izvor i počinje da opisuje akciju:

„Nakon dojave kolega, policajci iz Sopota uputili su se na teren i prišli su osumnjičenom M. D., koji je opušteno izvadio ličnu kartu na tuđe ime i negirao da je on osoba koju traže. Zanimljivo je da je lična karta bila važeća i legalno izdata, ali jednostavno nije pripadala njemu, već mladiću koji je 10 godina mlađi. Fotografija, ime i prezime na dokumentu pripadali su muškarcu koji podseća na M. D.“

Tuđ identitet

On je nakon toga odveden u policijsku stanicu.

Kada su mu uzeti otisci prstiju, nesporno je utvrđeno da to jeste M. D., za kojim beogradska policija traga. Osumnjičeni je prebačen službenim vozilom u drugu policijsku stanicu, koja ga je zapravo i tražila, i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje“, završava naš sagovornik.

Devojčica saslušana – kaže da nije bilo prisile

Devojčica koju je M. D., po prijavi njene majke, obljubio navodno je već saslušana u tužilaštvu.

„Ona je rekla da je mladić nije prisilio na seksualne odnose, već da je ona pristala na to“, kaže izvor iz istrage.

(MONDO/Kurir)[ad_2]

Source link

Slični članci

Sudar u Rumi | Info

NinaG

Ninković došao iz Srbije da ubije Žižića?

NinaG

Pronađeno telo u fazi raspadanja u Smederevu | Info

NinaG