Nekretnine

Detalji života zadrugara Emila Kamenova iz Bugarske

[ad_1]

SVI DETALJI EMILOVOG ŽIVOTA U BUGARSKOJ: Evo koje nekretnine POSEDUJE i kako je upoznao ŽENU! Smuvala ga dok je RADIO (VIDEO)

Foto: Printscreen/Zadruga

Emil Kamenov, zadrugar koji nam dolazi i Bugarske, danas je izrazio želju da oženi Maju Marinković po bugarskim običajima.

Kako je istakao, on je u vandrednoj zajednici sa svojom suprugom, a večeras je Danijelu Deniću pričao nešto više o svom životu.

– Živiš u stanu? – pitao je Danijel.

Emil Kamenov
foto: Printscreen/Zadruga

– Da, u Sofiji, u zgradi, prvi sprat sa dvorištem, cveće, sve… Kosilica samo radi, j*bem mu majku. Žena uvek da kosim travu – rekao je Emil.

– Imaš na moru isto? – pitao je Denić.

– Da, jedno u Sofiji, jedno u Stolici. To mi je samo za leto, ja odem ili ako hoće neki moj prijatelj – nastavio je Kamenov.

– Roditelji živi? – pitao je Denić.

Emil Kamenov
foto: Printscreen/Zadruga

– Da, žive u Montani, mali grad u Bugarskoj, nije veliki. Sto kilometara od Sofije – rekao je Emil.

– Koliko dugo si u braku? – nastavio je cimer.

– Od aprila 2017. Bio sam tad u Engleskoj, u Londonu, upoznali se na Fejsbuku. Pisala mi, ja bio na poslu, kao obezbeđenje u jednom ogromnom kompleksu. Pišem celu noć, dva sata, kažem joj da ne mogu više, pitam da li da se čujemo telefonom. Do sutra u sedam smo pričali. Spavao sam, posle opet bio na poslu… Pa opet zovem. Sve smo pričali, cela noć, ceo dan, tri nedelje tako. Odlučio da odem avionom za Bugarsku. Videli smo se, 10 dana sam živeo tamo, pa se vratio u London i oni me zatvorili u zatvor na jedan dan, tukao sam se sa nekim. Tu izašao, ja u avion i vratio se u Sofiju – dodao je Kamenov.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

Mirko Šijan slavi momačko

00:05

Mirko Šijan slavi momačko


Kurir[ad_2]

Source link

Slični članci

Zarada Adama Adaktara

NinaG

10 kuća i stanova koji se prodaju u Zrenjaninu i okolini

NinaG

Adel uzela pozamašni kredit, samo zbog ove „lepotice“: U njoj je nekad živeo Roki

NinaG