Biznis

JAČANJE SARADNJE U ENERGETICI SRBIJE I BUGARSKE Predsednik Vučić razgovarao telefonom sa Rumerom Radevom

[ad_1]

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Republike Bugarske Rumenom Radevom.

.

Foto: Strahinja Aćimović / Tanjug

.

Predsednik Vučić je prihvatio poziv predsednika Radeva da početkom oktobra učestvuje u ceremoniji otvaranja gasnog interkonektora između Bugarske i Grčke, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike.

Dvojica predsednika su konstatovali da će ovaj interkonektor doprineti gasnoj diversifikaciji u regionu, kao i jačanju regionalne saradnje u oblasti energetike, neophodne u aktuelnim komplikovanim geopolitičkim okolnostima.

Predsednici Vučić i Radev su istakli da su posvećeni jačanju dobrosusedskih odnosa Srbije i Bugarske, kao i saradnje u svim oblastima od interesa za obe zemlje, navodeći značaj projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike.

Želite da vam „Blic Biznis“ donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

[ad_2]

Source link

Slični članci

MIKI ĐURIČIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Seli se z Kupinova, pokreće privatan biznis, potpisao ugovor – evo KAD ide u rijaliti! | Zabava

NinaG

UGLJA NEMA NI ZA LEKA Cena za tonu ide i do 26.000 dinara, čim stigne na stovarišta odmah se rasproda

NinaG

Besplatan biznis mentoring za podršku u poslovanju na Zlatiboru

NinaG