Crna hronika

Ko je poznati advokat koga su uboli nožem? | Info

[ad_1]

Borisav Bilali je poznati advokat iz Koceljeve koga je jutros klijent ubo nožem u vrat.

 Ko je poznati advokat koga su uboli nožem?
Izvor: LinkedIn/printscreen

Poznati advokat Borisav Bilali iz Koceljeve napadnut je danas od strane klijenta koji mu je tom prilikom naneo teške telesne povrede. Komšije za Kurir otkrivaju kakva se drama odigrala u Koceljevi. Napad se dogodilo u Karađorđevoj ulici u Koceljevi, gde advokat ima kancelariju. Napad se dogodio upravo u kancelariji, a uboden je nožem u vrat.

Bilali je hitno prebačen u šabačku bolnicu i lekari mu se bore za život. Napadač je pokušao da pobegne, ali je brzo uhapšen. Prema rečima očevidaca, napad se dogodio oko 11 sati, a policija i ekipa Hitne pomoću ubrzo su došle na mesto napada.

Odmah je postavljena traka i niko nije moga da priđe kancelariji gde se napad i dogodio. Advokata je sanitet odvezao i ne znamo u kakvom je on stanju, ali se nadamo da nije teško povređen„, kažu žitelji ovog dela Koceljeve.

Bora je uvek nasmejan, veseo i začudio nas je napad na njega. Svi su ga voleli i bio je dobar sa svima. Radio je na mnogo slučajeva, i jedan je od najcenjenih advokata. Nekada je bio i sudija“, rekli su lokalci.

(MONDO/Kurir)

Inicijalizacija u toku…[ad_2]

Source link

Slični članci

Detalji ubistva nožem u Nišu | Info

NinaG

Uzeo nož i krenuo da ga zarije ženi u stomak

NinaG

MUŠKARAC IZ SRBIJE IZBO NEMCA MESARSKIM NOŽEM

NinaG