Zanimljivosti

Komšije ispričale šta se tu sve dogodilo

[ad_1]

OTKRIVENA MISTERIJA ZAZIDANE KUĆE U SREMSKOJ MITROVICI: Komšije ispričale šta se tu sve dogodilo Foto: Printscreen/Facebook

Zamandaljena kuća koja zbunjuje prolaznike u jednoj ulici u Sremskoj Mitrovici, koja nema prozore i vrata za komšije i nije neka misterija, kažu.

Oni otkrivaju šta se zapravo dogodilo sa kućom kojoj su zazidani prozori i vrata, ali čije dvorište je ipak uredno.

– Od 1972. kad smo došli ovde, kupili kuću, ta je kuća bila u izgradnji. Međutim, ostala je takva kakva jeste, nije bila izmalterisana, urađena, zato što su bili neki imovinski konflikti, bila je tu neka baka, ona je bila gazdarica – priča Vlastimir Benčik.

A onda…

– To je baba umrla, ostavila sinu, sin otišao u Nemačku, njega ne interesuje, tamo je kupio tri stana, ima tri ćerke i on tamo živi, uživa, neće se nikad ni vratiti, a tu je ostalo to, pustolovina – objašnjava komšinica Marica Stević.

Upravo je ova žena i pozvala komnalnu miliciju.

Kaže, u travi su se krili glodari i zmije, a u kući kako kaže „drogoši“. Problem je rešen tako što su sa zadnje strane stavljena vrata, a s prednje su vrata i prozori zazidani.

Nema misterije, osim one ko je tu šta nasledio, priča Vlastimir.

– Došli su nam jedan dan majstori i to su izmalterisali, pa je interesantno, sad te prozore što su zatvorili pa su malterisali tim belim peskom da to ipak bude malo lepše, da ne ruži ulicu i naselje, tako da nema misterije, više je misterija to ko je šta nasledio – zaključuje.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

Gotova za 21 sat i gradila je samo dva čoveka: Ovako izgleda prva štampana kuća u Istočnoj Evropi, revolucionarni izum u domaćem građevinarstvu

00:56

Kurir

[ad_2]

Source link

Slični članci

DUGINOVU ĆERKU UBILI KAO ANU MLADIĆ?! Da li je Darijina likvidacija već viđen scenario

NinaG

Srbija i arheologija: U sremskoj riznici pronađeni vinčanski grobovi, 8.000 godina stare košnice i keltski nakit

NinaG

Promocija knjige o bendu „The Doors“ 7. septembra u Američkom kutku

NinaG