Tehnologija

KRENITE U SUSRET INOVACIONOM PREDUZETNIŠTVU:SPLET TECH KONFERENCIJA 2022

[ad_1]

Prvi put u Beogradu, 12. oktobra 2022. godine u MTS Dvorani, održaće se SPLET Tech, konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu, u organizaciji dva projekta, podržana od strane Američka agencije za međunarodni razvoj – USAID: „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“, i „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT HUB.


Foto: Ustupljene fotografije

SPLET Tech je prilika da se na jednom mestu okupe svi koji u našem ekosistemu razvijaju inovativna rešenja, plasiraju ih globalno, i na taj način otvaraju nove perspektive za rast.

Blic preporučuje

Na 8 lokacija u MTS Dvorani, kroz različite formate, bićete u prilici da se upoznate sa svim aktuelnim temama iz oblasti gejminga, virtuelne realnosti, blokčejna, biotehnologije, veštačke inteligencije, medicine, i saznate kako dobre ideje postaju uspešni preduzetnički poduhvati.

SPLET Tech u svoj fokus stavlja značaj multidisciplinarnosti i saradnje između različitih stejkholderskih grupa i naglašava njihov snažan uticaj na stvaranje dodatne vrednosti za privredu i društvo u celini.


Foto: shutterstock

Konferencija će na prvom mestu biti prilika za povezivanje uspešnih pojedinaca i razmenu iskustava, ali i prezentaciju naučenih lekcija, diskusiju o izazovima i afirmaciji saradnje kao razvojnog puta.

Preduzetnici, naučnici, predstavnici korporacija, osnivači startapa i investitori, kroz deljenje dosadašnjih uspeha, pokušaja i neuspeha, predstaviće naredne korake i tehnološke trendove koji će oblikovati ubrzani rast domaćih kompanija i privrede.

Domaća javnost će u narednim danima imati priliku da se upozna sa svim temama koje SPLET Tech donosi, dobije odgovore na sva pitanja iz oblasti inovacija i inovativnog preduzetništva i bude deo nove tradicije inovacija.

Sponzori SPLET Tech konferencije: NFTIZER by MVP workshop, MCF, Cola Cola HBC, Ambasada Izraela, OTP banka. Konferenciju podržali: Microsoft, Institut BioSensei Asocijacija industrije video igara Srbije (SGA).

Od 2001. godine USAID je investirao više od 886 milliona dolara kako bi stimulisao ekonomski rast, ojačao pravni sistem i promovisalo demokratsko upravljanje u Srbiji. Za više informacija posetite usaid.gov/serbia.

Program konferencije, možete pogledati na zvaničnoj stranici SPLET TECH CONFERENCE 2022.

Želite da vam „Blic Biznis“ donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

[ad_2]

Source link

Slični članci

Timo Verner krivi VAR za loše igre u Čelsiju | Sport

NinaG

EVROPA U PREGOVORIMA SA SPACE X EU želi da zameni ruske rakete sa Maskovim

NinaG

FOTO: Teleskop „Džejms Veb“ napravio nove slike Jupitera – planeta viđena kao nikad ranije

NinaG