Svet

MLADOŽENJA JE OSTAVIO NA DAN VENČANJA! O mladinom potezu bruji CEO SVET – svi joj ČESTITAJU, a gosti su bili PRESREĆNI! (VIDEO)

[ad_1]

Kajli Stid (27) je trebalo da se uda taj dan, međutim saznala je da je verenik odustao i to bez da joj išta lično kaže i objasni.

Oni su se dogovorili da budu razdvojeni noć pre venčanja, a kako je do tada sve bilo u najboljem redu, Kajli nije ni sumnjala šta će se dogoditi.

– Bila sam u neznanju sve vreme. Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Stvarno ne znam zašto je to učinio, ali sad nije više ni važno – rekla je nesuđena mlada za TheSun i dodala:

– Kad sam saznala, bila sam u potpunom šoku. Sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotografkinja me je pitala zašto uprkos svemu ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti venčanje – rekla je.

Kajli nije želela da joj dan u potpunosti propadne:

– Bilo je mnogo posebnih trenutaka, moj ulazak, šetnja kroz prskalice koje varniče i udaranje svadbene torte. Svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem ovaj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se uvek da možda neće moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene sve vreme. Nisam htela da sav trud i novac uložen u ovo propadne i nisam htela da mi ovo bude tužan dan – rekla je mlada.

Gosti su bili presrećni što su mogli da ostanu i budu uz nju, iako je to bio težak dan za njihovu drugaricu.

Prijateljice su joj na još jedan način dale podršku, pokrenuvši kampanju kako bi se nesrećnoj mladi pomoglo sa troškovima, kao i sa novim, svežim početkom. Drugarice su istakle da mlada ovaj događaj nije zaslužila, dok je mladoženja odbio da komentariše.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama


[ad_2]

Source link

Slični članci

Na vebsajt ukrajinskog operatera nuklearnih elektrana izvršen hakerski napad – Svet

NinaG

Перић верује у Синанчевића: Ускоро освајамо свет!

NinaG

Nuklearni rat bi izazvao nestašicu hrane | Info

NinaG