Crna hronika

MUŠKARAC IZ SRBIJE IZBO NEMCA MESARSKIM NOŽEM

[ad_1]

Srbin (37) uhapšen je u Nemačkoj, na železničkoj stanici u gradu Esen, nakon što je mesarskim nožem izbo Nemca (45), saopštila je tamošnja policija.

Nemac (47) napadnut je u centru grada, u nedelju ujutru, u jednom parku u Esenu. Muškarac je zadobio više ubodnih rana u gornjem delu tela, zbog čega je njegovo zdravstveno stanje kritično, piše Nova.

Napad se dogodio u jutarnjim satima, a policiju su pozvali svedoci koji su prijavili da su videli tuču dva muškarca i da je u tom sukobu upotrebljen nož.

Hitne službe su odmah došle na lice mesta, gde su zatekle bespomoćnog 45-godišnjeg Nemca koji je obimno krvavio. Teško povređenom muškarcu je ukazana prva pomoć na licu mesta, a zatim je sanitetom prevezen u bolnicu.

Odmah je raspisana potraga za napadačem i Srbin (37) je ubrzo priveden ne železničkoj stanici. Na teret mu se stavlja pokušaj ubistva.

Policija Esena je objavila da traga za svim svedocima ovog brutalnog čina koji bi mogli rasvetliti slučaj u potpunosti. Motiv krvavog napada još nije poznat.

Kurir.rs/Nova


Kurir[ad_2]

Source link

Slični članci

Devojka prešla kolima preko tela muškarca (41) na putu

NinaG

Evo šta se dešavalo dok su se provodili u diskoteci

NinaG

Mladić iz Smedereva ukrao osam automobila

NinaG