Svet

Putin o problemu alkoholizma | Info

[ad_1]

Ruski predsednik Vladimir Putin je rešio da izbori sa problemom alkoholizma u zemlji.

 Putin o problemu alkoholizma
Izvor: Profimedia

Ovde u borbi protiv alkoholizma – ne možete ništa da zabranite, ne možete da se bavite prekomernim poskupljenjem, akcizama i tako dalje“, rekao je Putin u sredu na video-konferencijskom sastanku sa v.d. Vladimirska oblast Aleksandar Avdejev. Prema rečima šefa ruske države, postoje „jednostavne, ali veoma efikasne stvari“ za rešavanje problema alkoholizma, što pokazuje praksa poslednjih godina.

Još treba da proširimo promociju zdravog načina života. Moramo to da uradimo jednostavno, a ne da ga obrađujemo, da ne mislimo da je to neka sporedna stvar: seljaci piju i piju„, rekao je predsednik objasnio.

Ne, nije sve tako primitivno i jednostavno, samo treba to da uradite. Među svim merama neću reći ništa novo, ništa neobično, ali je ipak promocija zdravog načina života od velikog značaja, naglasio je on.

Međutim, nastavio je Putin, „samo propaganda nije dovoljna” i treba razviti infrastrukturu za sport i posvetiti dužnu pažnju kulturnim objektima.

„Ovde ima šta da se radi, tim pre što je i sam Vladimirski kraj u tom smislu jedan od citadela ruske kulture u pravom smislu te reči“, rekao je šef države.

(MONDO)[ad_2]

Source link

Slični članci

SZO:Više od 35.000 slučajeva majmunskih boginja u svetu

NinaG

Ukrajina se sprema za invaziju?

NinaG

Ubijena zvezda Tiktoka iz Meksika | Info

NinaG