Svet

Reakcija princa Luisa na smrt kraljice Elizabete | Info

[ad_1]

Jedan od najmlađih članova kraljevske porodice je imao simpatičnu reakciju na smrt njihove prabake, kraljice Elizabete.

 Reakcija princa Luisa na smrt kraljice Elizabete
Izvor: Profimedia

Otkrivena je prva reakcija jednog od najmlađih članova kraljevske porodice na vest o kraljičinoj smrti. Poznato je da su princ Luis i njegova prabaka kraljica Elizabeta bili prilično bliski, imali su mnogo komičnih trenutaka tokom proslave njenog platinastog jubileja u junu.

Tokom iznenadne šetnje ispred zamka Vindzor danas kada je princeza od Velsa Kejt Midlton rekla čoveku u masi kakva je bila njegova reakcija na tužnu vest. Tokom razgovora sa grupom dece, 28-godišnji Banita Ranou je čuo kako im je rekla koje su mu bile prve reči o smrti.

Ona je tvrdila da je Kejt, suzdržavajući suze, rekla: „Mnogo je sladak. Luis je rekao ‘bar je baka sada sa pradedom'“. On je, naravno, mislio na kraljičinog pokojnog supruga princa Filipa koji je umro prošle godine.


Princ Luis reagovao na smrt kraljice Elizabete
Izvor: YouTube/Access

Lujev otac, princ Vilijam, odao je počast svojoj baki ranije danas. Neposredno pre improvizovane šetnje zajedno sa bratom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, rekao je: „Svet je izgubio izuzetnog lidera, čija je posvećenost zemlji, kraljevstvima i Komonveltu bila Toliko će se u narednim danima reći o značenju njene istorijske vladavine. Ja sam, međutim, izgubio baku. I dok ću tugovati zbog njenog gubitka, osećam i neverovatnu zahvalnost. Imao sam korist od kraljičine mudrosti i sigurnosti u svojoj petoj deceniji. Moja supruga je imala 20 godina njenog savetovanja i podrške. Moje troje dece mora da provede praznike sa njom i stvori uspomene koje će trajati ceo život.“

„Zahvaljujem joj na ljubaznosti koju je pokazala mojoj porodici i meni, i zahvaljujem joj se u ime moje generacije što je dala primer služenja i dostojanstva u javnom životu koji je bio iz drugog doba, ali uvek relevantan za sve nas. Moja baka je rekla da je tuga cena koju plaćamo za ljubav. Sva tuga koju ćemo osećati u narednim nedeljama biće svedočanstvo ljubavi koju smo osećali prema našoj izuzetnoj kraljici“, rekao je on.

(MONDO)

Inicijalizacija u toku…[ad_2]

Source link

Slični članci

Guverner egipatske centralne banke podneo ostavku – Svet

NinaG

Štrajk železničara u Amsterdamu: Železnički saobraćaj gotovo potpuno obustavljen – Svet

NinaG

Slučaj Nemačka: Bogati su (mnogo) bogatiji nego što se mislilo, od ujedinjenja se sve ubrzalo…

NinaG