Svet

Ubijena zvezda Tiktoka iz Meksika | Info

[ad_1]

Karla Pardini (21), meksička tiktok zvezda, ubijena je ispred svoje kuće!

 Ubijena zvezda Tiktoka iz Meksika
Izvor: TikTok/screenshot/karlapardini

Karla Pardni (21), zvezda društvene mreže „TikTok“ iz Meksika, ubijena je ispred svoje kuće! Vest je potresla celu zemlju s obzirom na to koliko je Karla bila mlada, a i zbog okolnosti ubistva. Ona je upucana ispred svoje kuće nakon što ju je pozvala nepoznata osoba na telefon i rekla joj da izađe ispred kuće. Njeno telo pronađeno je tačno ispred njene kuće.

Pogledajte ko je bila meksička „TikTok“ zvezda Karla Pardni

Prolaznici su rekli policiji da su videli nekoliko naoružanih i maskiranih osoba koje su se šunjale po tom kraju pre ubistva. Državno tužilaštvo se oglasilo o ubistvu, ali nisu otkrili da li njeni poslednji videi imaju veze sa počinjenim zločinom.

Istragu obavljamo u najvećoj tajnosti, kako ne bismo upozorili mogućeg osumnjičenog„, rekao je glavni državni tužilac.

Karla Pardini bila je poznata po objavljivanju sadržaja koji se tiču mode, pratilo je oko 90.000 ljudi, a njeni videi broje milionske preglede.  Njena poslednja objava bila je 19. septembra kada je postavila tri video snimka. Jedan od kratkih klipova je sadržao dva natpisa na španskom koji su bili nazvani „kad ti kažu da te ne podnosim“ i „ukratko: nadam se da ti se ne sviđam“. Vlasti nisu saopštile da li su ovi navodno sporni snimci možda povezan sa njenim ubistvom. Pardini je 14. žena koja je ubijena ove godine, prema podacima državne vlade.

Izvor: TikTok/karlapardini

(MONDO)

Inicijalizacija u toku…[ad_2]

Source link

Slični članci

Jak zemljotres na Kritu

NinaG

Moskva smenila komandanta Crnomorske flote – Svet

NinaG

Перић верује у Синанчевића: Ускоро освајамо свет!

NinaG