Zanimljivosti

Udala se, pa videla sebe na muževljevoj fotografiji iz detinjstva

[ad_1]

Jednoj devojci se samo nekoliko dana pre venčanja dogodila interesantna priča, koju je podelila na TikToku.

Sve je počelo kada je Aliz Zambrano iz Ekvadora gledala fotografije svog budućeg muža kada je bio dete i na njima primetila nešto neverovatno i pomalo šokantno.

Ona je naime na jednoj fotografiji svog muža uočila sebe 15 godina pre nego što su se upoznali.

U pozadini jedne od fotografije, vidi se mlada Aliz kako gleda u dečaka. Tada nije mogla ni da pretpostavi da gleda u svog budućeg muža, Pedra.

– Ne sećam se ničega u vezi sa fotografijom, jer sam bila devojčica i nisam ga poznavala. Jednog dana smo otišli ​​kod moje svekrve i zamolila sam je da mi pokaže album sa fotografijama mog budućeg muža iz vremena kada je bio dete i tada smo otkrili fotografiju – priča Aliz u neverici, preneo je The Sun.

– Bili smo totalno iznenađeni, nismo mogli da verujemo. Neverovatno da ga je fotograf usred parade zaustavio baš u tom trenutku kada se ja pojavim i gledam u njega.

(Kurir.rs)

Bonus video:

MISTERIJA NARUKVICE ITALIJANKE KOJA JE NAŠLA MAJKU U SRBIJI! Simboli srpske zastave, oko protiv uroka a JEDNO slovo sve RASPLAKALO

02:15

MISTERIJA NARUKVICE ITALIJANKE KOJA JE NAŠLA MAJKU U SRBIJI! Simboli srpske zastave, oko protiv uroka a JEDNO slovo sve RASPLAKALO


Kurir[ad_2]

Source link

Slični članci

HVALA VAM! Devojka dočekala srpske heroje u Sloveniji sa EMOTIVNOM PORUKOM!

NinaG

Avijacija, istorija i Balkan: Kako je Srbin iz Rumunije pre dva veka maštao da preleti Dunav

NinaG

Misterije srpskih srednjovekovnih manastira! Ove freske niko ne ume da objasni (FOTO)

NinaG