Vesti

Zamenik gradonačelnika Grada Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju sedmog “Novosadskog okoberfest-a”

[ad_1]

Zamenik gradonačelnika Grada Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju sedmog “Novosadskog okoberfest-a”

Foto: Instagram/milandjuric77

Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je otvaranju sedmog „Novosadskog okoberfest-a” koji se održava 23. i 24. septembra ispred tržnog centra „Promenada”, u organizaciji kompanije „Color press group”, a uz podršku Grada Novog Sada.

-Oktoberfest je po sedmi put u Novom Sadu okupio pivare iz Srbije i regiona, ali i mnogobrojne ljubitelje piva. Oktoberfest je za veoma kratko vreme uspeo da zauzme važno mesto u kalendaru novosadskih manifestacija. Siguran sam da će Oktoberfest uspeti da u ova dva dana prenese duh Bavarske u Novi Sad i u dobrom delu približi čuveni minhenski festival koji je svoje premijerno izdanje doživeo sada već davne 1810. godine- istakao je Đurić.

Milan Đurić
foto: Instagram/milandjuric77

-Ova manifestacija predstavlja i važan segment turističke ponude i razlog dolaska gostiju u naš grad, a uvek ćemo podržati različite sajmove, manifestacije i festivale, jer Novi Sad je dovoljno prostran da prihvati nove ideje- rekao je Đurić.

Milan Đurić
foto: Instagram/milandjuric77

-Organizatorima želim uspešnu manifestaciju, a proizvođačima piva da privuku što više posetilaca, koji će uživati u bogatom sadržaju koji pruža ovogodišnji Oktoberfest- rekao je Milan Đurić.

nsuzivo


Kurir[ad_2]

Source link

Slični članci

Sunčan i topao letnji dan u Srbiji: Najviša dnevna temperatura 35 stepeni

NinaG

Korona presek u Srbiji: Za dan obolelo 5.896 ljudi, preminulo 14

NinaG

Svim vojnicima poručeno: Branite vođu svojim životima!

NinaG