Nekretnine

Zelenski izdao Rusima vilu u Italiji | Info

[ad_1]

Italijanski list je objavio da je agent za nekretnine Volodimira Zelenskog potvrdio da je njegova vila u Italiji iznajmljena paru koji je verovatno poreklom iz Rusije.

 Zelenski izdao Rusima vilu u Italiji
Izvor: Profimedia

Ruski par sa londonskom adresom iznajmio je vilu za mesec avgust, platio je šokantnu sumu od 50.000 evra (50.237 dolara), piše list. Vilu, koja se nalazi u primorskom gradu Forte dei Marmi, Zelenski je kupio za četiri miliona evra dok je ukrajinski lider još bio glumac, dodaje se u izveštaju.

Fotografije koje je par objavio na društvenim mrežama potvrdile su da su boravili u imanju Zelenskog, naveo je Il Tireno. Korijere dela sera, još jedan italijanski list, kontaktirao je agenta za nekretnine koji je upravljao imovinom, koji je rekao da „stanari nisu bili Rusi, ali ne mogu da kažem više jer me privatnost sprečava“. Međutim, list navodi da su stanari verovatno ruskog porekla, „ali da odavno imaju prebivalište i možda englesko državljanstvo“.

Otkako su ruske snage ušle u Ukrajinu u februaru, Zelenski je pozvao EU da uskrati vize ruskim posetiocima. Ruski narod, rekao je on za Vašington post ranije ovog meseca, „treba da živi u svom svetu dok ne promeni svoju filozofiju“.

Još u martu, Zelenski je posebno pozvao italijansku vladu da „blokira sve ruske nekretnine, račune i jahte, od Šeherezade do onih najmanjih“, misleći na superjahtu od 140 metara koja navodno pripada bogatašu. Ruski pojedinac koji je bio usidren u italijanskoj luci Marina di Karara.

(MONDO)
MONDO redakcija informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na [email protected][ad_2]

Source link

Slični članci

Adil Maksimović gradi luksuznu zgradu

NinaG

UHAPŠENOM CARINSKOM AGENTU „C&A MODA RS“ ODUZETA TRI STANA! Posedovao elitne nekretnine, na bankovnim računima POZAMAŠNE SUME NOVCA!

NinaG

Cene stanova po Evropi, evo koji grad se našao na prvom mestu kao najskuplji

NinaG