Zanimljivosti

Život pevačice Kasandre obavijen velom misterije

[ad_1]

ŽIVOT PEVAČICE BIO JE OBAVIJEN VELOM MISTERIJE: Kasandra je poslednji put viđena na OVOM MESTU, a vest o SMRTI šokirala je sve

Foto: Printscreen YouTube

Prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali još uvek se priča o njenom životu od koga mnogo prave teorije zavere.

Po nekima bila je ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, neki tvrde da je oslepela i da pati jer nije postala majka.

Davorka Ručević
foto: Printscreen YouTube

Vesti o smrti Davorke Ručević, poznatije pod umetničkim imenom Kasandra, obišle su region. Kako su preneli mediji, Kasandra je preminula 3. decembra 2021. godine u 55. godini, a tužne vesti je potvrdila njena majka Darinka.

Proteklih godina hrvatski mediji brujali su o njenom životu, ali i potpunom „nestanku“ iz javnosti, budući da je poslednji put viđena davne 2004. godine.

Davorka Ručević
foto: Printscreen YouTube

Po nekim pričama, Kasandra je bila ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, dok drugi tvrde da je oslepela i da pati, jer nije postala majka. Kasandra je poslednji put viđena u Zagrebu 2004. godine na jednoj promociji, mediji su od tada pokušavali da saznaju nešto više o njenom životu nakon potpunog povlačenja iz medija.

Davorka Ručević
foto: Printscreen YouTube

Navodno su neki došli do njene majke koja im je ispričala da je pevačica 2008. godine imala vanmateričnu trudnoću i da se povukla iz javnosti nakon tragedije.

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

Luna Đogani pokazala novi imidž

00:11

Luna Đogani pokazala novi imidž


Kurir[ad_2]

Source link

Slični članci

Glavna drama našeg vremena je preživeti u „tuđem veku“

NinaG

KO GOD JE U NJU UŠAO „NORMALAN NIJE IZAŠAO“ Misterija jedne srpske piramide, veruje se da je iznutra šuplja, ali su svi ulazi u nju zatvoreni (VIDEO)

NinaG

Avijacija, istorija i Balkan: Kako je Srbin iz Rumunije pre dva veka maštao da preleti Dunav

NinaG